54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Projectmanager (32-40 uur, vast)

Wij zijn leidend in zakelijke events die de energietransitie raken. Ons portfolio: 7 vakbeurzen en diverse congressen en bijeenkomsten, met jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. We hebben een professionele studio, sturen 7 periodieke nieuwsbrieven naar ruim 150.000 professionals en beheren diverse websites.

We opereren vanuit een heel prettig kantoor, pal aan het NS-station van Breukelen en direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam - uiteraard met LED verlichting, zonnepanelen op het dak en laadpalen voor de deur. Daar werken we met 8 collega’s, diverse externe partners en een netwerk aan freelancers.

Wij organiseren vakbeurzen, congressen, web- en seminars en summits in het kader van de verduurzaming van de:

  • Gebouwde omgeving
  • Mobiliteit
  • Industrie

Als het nodig is, werken we met plezier een uurtje door. Als het kan, start de borrel een uurtje eerder.

Wij groeien en zoeken een Projectmanager

Je bent, als verbindend netwerker, expert in een (of meer) van de genoemde branches. En/of hebt er - in elk geval - veel affiniteit mee en de ambitie om deze affiniteit te versterken tot expertise.

Je zet de lijnen uit voor groei van jouw portfolio, dat bestaat uit - onder meer - live en online events en nieuwsbrieven. Je begeeft je dagelijks in het netwerk door relaties face-to-face, digitaal en telefonisch te onderhouden en (netwerk)evenementen bij te wonen. Je bent voor hen een inhoudelijk gesprekspartner en weet hen te overtuigen om in jouw initiatieven te participeren.

Als projectmanager ben je nieuwsgierig en betrokken. Die eigenschappen zet je in om de thematieken in jouw sector snel te doorgronden, verbanden te leggen en deze toe te passen in de ontwikkeling van onze proposities.

Als projectmanager ben én voel je je (P&L) verantwoordelijk voor alles wat jouw portfolio raakt. Je werkt samen met een intern en extern team en handelt naar commerciële kansen die je zelf of samen met het team signaleert. Dus zie je een post op LinkedIn van een bedrijf dat je nog niet kent? Je aarzelt niet en legt contact. Zie je een interessante visie van iemand voorbijkomen in de krant? Jij legt direct – door je netwerk in te zetten - contact.

Wie ben jij?

Je komt goed uit je woorden en hebt gevoel voor humor. Je treedt mensen met open vizier tegemoet, bent nieuwsgierig, gaat door waar anderen stoppen en hebt de gunfactor. Je zoekt een baan waarin je je ambities waar kunt maken en je voor langere tijd deel uit kunt maken van een slagvaardig en hecht team.

Je werk- en denkniveau is hoog. Heb je een paar jaar ervaring in soortgelijke functie, eventueel bij andere beursorganisatoren? Dat is mooi. Heb je heel veel ervaring? Ook prima. Heb je (nog) geen van beide, maar weet je wel zeker dat deze perfect bij je past? We laten ons graag overtuigen.

Wij bieden

Een uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden
Een flexibele en prettige werkomgeving
Een gezellig team
Doorgroeimogelijkheden bij succes en ambitie
Een vast dienstverband
Contact met 54events

Past deze baan bij jou en pas jij in bovenstaande? Vertel dan Wendy van de Geijn via e-mail - naar wendy@54events.nl - waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden en doe er gelijk je CV bij. Als je slim bent, bel je haar ook even - op 0294 74 50 77 -, want je weet: relaties aanknopen doe je persoonlijk.

2023 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden