54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Sales Manager Beurzen & Evenementen (32-40 uur, vast)

Wij zijn leidend in zakelijke events die de energietransitie raken. Ons portfolio: 7 vakbeurzen en diverse congressen en bijeenkomsten, met jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. We hebben een professionele studio, sturen 7 periodieke nieuwsbrieven naar ruim 150.000 professionals en beheren diverse websites.

We opereren vanuit een heel prettig kantoor, pal aan het NS-station van Breukelen en direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam - uiteraard met LED verlichting, zonnepanelen op het dak en laadpalen voor de deur. Daar werken we met 8 collega’s, diverse externe partners en een netwerk aan freelancers.

Als het nodig is, werken we met plezier een uurtje door. Als het kan, start de borrel een uurtje eerder.

Wij groeien en zoeken een Sales Manager

Je zoekt haakjes waarmee je bij klanten in beeld komt en blijft. Bestaande natuurlijk, maar ook nieuwe die volgens jou niet mogen ontbreken op onze evenementen. Zie je een post op LinkedIn van een bedrijf dat je nog niet kent? Je aarzelt niet en legt contact. Valt je de buzz op rondom een productlancering? Je pakt de telefoon.

Je bent en voelt je verantwoordelijk voor jouw deel van onze omzetdoelstellingen en voor het neerzetten van een uitgebalanceerd exposantenaanbod. Je legt en onderhoudt daartoe de relaties met bestaande en nieuwe klanten, bezoekt relevante netwerkbijeenkomsten, bent zichtbaar actief op zakelijke social media. Je laat zien en horen dat je er bent!

Je bent ondernemend, schakelt snel en bent in staat om je de vele thema’s die spelen in innovatieve en dynamische markten eigen te maken. Je bent sterk in telefonische verkoop, maar weet klanten ook in een persoonlijk gesprek voor je te winnen. Je bent gedreven, enthousiast en vasthoudend en bouwt daardoor relaties makkelijk verder uit.

Wie ben jij?

Je komt goed uit je woorden en hebt gevoel voor humor. Je treedt mensen met open vizier tegemoet, bent nieuwsgierig en hebt de gunfactor. Je kunt veel informatie goed verwerken en legt makkelijk de verbanden. Je zoekt een baan waarin je je ambities waar kunt maken en je voor langere tijd deel uit kunt maken van een slagvaardig en hecht team.

Je werk- en denkniveau is hoog. Sales is - zeg maar - helemaal jouw ding. Heb je een paar jaar ervaring met het verkopen van beurzen? Dat is mooi. Heb je heel veel ervaring met het verkopen van beurzen? Ook prima. Heb je geen van beide, maar weet je wel zeker dat deze rol goed bij je past? We gaan graag het gesprek met je aan.

Wij bieden:

Een uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden
Een flexibele en prettige werkomgeving
Een gezellig team
Doorgroeimogelijkheden bij succes en ambitie
Een vast dienstverband

Contact

Past deze baan bij jou en pas jij in bovenstaande? Vertel dan Wendy van de Geijn via e-mail - naar wendy@54events.nl - waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden en doe er gelijk je CV bij. Als je slim bent, bel je haar ook even - op 0294 74 50 77 -, want je weet: relaties aanknopen doe je persoonlijk!

2022 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden