54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Gezocht: Sales manager Vakbeurzen (24-40 uur)


Wij organiseren vakbeurzen met als rode draad de energietransitie en verduurzaming binnen vastgoed, mobiliteit, bouw, installatie en industrie. Ook geven we jaarboeken uit, faciliteren we opleidingen en organiseren we webinars en congressen.

Onze vakbeurzen behoren tot de succesvolste van Nederland.

We hebben een heel fijn kantoor in Breukelen, vlakbij het station. Daar heerst collegialiteit en is uitstekende koffie en (extra) gezelligheid op z’n tijd. Deels thuiswerken is helemaal prima; elkaar regelmatig op kantoor zien en spreken is nuttig en leuk.

Verkoper gezocht

Wij zoeken extra mankracht (m/v) voor het verkopen van (onder meer) deelname aan onze events. Iemand het leuk vindt om bij klanten in beeld te komen en blijven, targets gretig te lijf gaat, maar ook een exposantenveld in balans neerzet.

Jij…

Jij koestert relaties en bouwt ze uit alsof het niks is. Je netwerkt (op social media en events) omdat je dat leuk vindt, volgt de actualiteit en bent actief op LinkedIn. Je bent ondernemend, sociaal vaardig en hebt affiniteit met ‘onze’ thema’s.

Je bent enthousiast, vasthoudend en drukt je (zowel mondeling als schriftelijk) duidelijk uit. Je hebt gevoel voor humor, een goed geheugen en legt makkelijk verbanden. Je wil deze baan als Sales Manager en daarmee speler worden in een fijn team!

Ervaring is een pre, net als opleiding.

Solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar Wendy van de Geijn (wendy@54events.nl). Met vragen en opmerkingen kun je haar bellen op 0294-745077 of mailen.

2023 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden