54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

54events is partner van Libéma Open. Haakt u aan als duurzaamheidspartner?

Het Libéma Open is een internationaal ATP tennistoernooi, gehouden in Rosmalen, vlakbij Den Bosch. De wedstrijden in dit heren-, dames- en dubbeltoernooi worden gespeeld op de buitenbanen van het Autotron.

Het evenement trekt toptennissers en bezoekers uit binnen- en buitenland. Het toernooi in het heren enkelspel maakt deel uit van de ATP World Tour 250 en het toernooi bij de dames is onderdeel van de WTA International Tournaments Series.

The greenest show on the tour

Klimaatverandering, duurzaamheid en ‘groen denken en doen’ zijn nu en de komende jaren belangrijke onderwerpen in de wereld waarin wij leven. Ook het Libéma Open neemt hierin haar verantwoordelijkheid en wil zelfs the greenest show on the tour worden.

Het Libéma Open start daarom dit jaar concreet en met volle kracht met verduurzaming. Doel is om in 2023 klimaatneutraal te zijn en eerste stap is het behalen van het internationale Green Key MVO-certificaat.

Partner 54events versnelt verduurzaming

Om dit traject te versnellen, werkt het Libéma Open samen met óns, als organisator van onder meer Vakbeurs Energie en Ecomobiel, zakelijke evenementen die de energietransitie raken en plaatsvinden nabij Rosmalen: in de Brabanthallen te Den Bosch.

54events zet daarbij haar netwerk in en verzoekt haar relaties om óók aan te haken. Teneinde het Libéma Open te helpen bij het behalen van haar doelstelling en waarbij elke betrokken onderneming zich toelegt op de eigen expertise. Samen sterk, is het idee. 

Kick-off event op donderdag 13 juni

Op donderdag 13 juni organiseert 54events in dit kader een kick-off. Op deze bijeenkomst, die plaatsvindt tijdens het Libéma Open, vertellen wij wat een eventuele samenwerking inhoudt en hoe de inbreng van afzonderlijke bedrijven eruit zou kunnen zien.

  • De kick-off van The greenest show on Tour
  • Een hapje en een drankje in de VIP hospitality lounge
  • Kijken naar live toptennis met Kiki Bertens en Robin Haase
  • Guided tours voor én achter de schermen
  • Aanhaken als duurzaamheidspartner van Libéma Open

Programma

14.15 uur  Ontvangst
14.45 uur  Welkom door Huub van Mackelenbergh
14.55 uur  ‘Samen naar een duurzame toekomst’ door Florian Dirkse
15.30 uur  Lancering concept ‘Greenest show on the tour’ door Marcel Hunze
15.45 uur  3-luik interview met o.a. Mike van der Geld door Huub Mackelenberg
15.55 uur  Green Key
16.15 uur  Einde officieel programma, aansluitend netwerkborrel
                     Mogelijkheid tot Tours op het terrein

Locatie en Toernooigegevens

Hier vindt u meer informatie over de locatie en het toernooi. 

Nieuwsgierig geworden?

Ben u nieuwsgierig geworden en wil u ook aanhaken? Stuur dan snel een e-mail naar wendy@54events.nl en reserveer maximaal 2 van de in totaal 75 beschikbare stoelen. Wendy bellen kan ook: op +31 (0)6 42 43 69 49.

                   

2019 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden