54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Strategie Summit Energie & Utilities

20 & 21 maart 2023 -  Landgoed Duin & Kruidberg, Santpoort

Algemeen

De Strategie Summit Energie & Utilities is een exclusieve, kleinschalige 24-uurs bijeenkomst voor circa 70 bestuurders en stakeholders uit de energie & utilities sector of die daaraan gelieerd zijn, zoals kennis- en brancheorganisaties. Alle deelnemers aan de Strategie Summit worden door 54events persoonlijk aangeschreven en uitgenodigd. Deze genodigdenlijst wordt samengesteld uit het netwerk van nieuwe en bestaande deelnemers en de Raad van Advies. Het niveau van de aanwezigen en de diversiteit van het gezelschap wordt hiermee gewaarborgd.

Sector

We streven naar een goede verdeling van de verschillende subsectoren, waaronder: energiemaatschappijen, netbeheerders, opwekkers, recyclers, waterbedrijven, mainports en grootverbruikers. Ook betrekken wij een select aantal topambtenaren en brancheverenigingen bij de bijeenkomst.                        

Niveau

De Strategie Summits richten zich op de top van de piramide. Dit betekent dat alle Strategie Summits uitsluitend bestemd zijn voor topmanagement. Uitgenodigd worden bestuurders, directieleden en eindverantwoordelijken van de grootste, interessantste en innovatiefste organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven.                                  

Deelname

De volgende Strategie Summit Energie & Utilities vindt plaats op 20 & 21 maart 2023. Kwaliteit staat bij de Strategie Summit voorop. Daarom bieden wij onze deelnemers een kwaliteitsgarantie: bij ontevredenheid restitutie van deelnamebedrag. De waarde van de bijeenkomst is €1.295 (excl. BTW). Wilt u meer informatie over deelname? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Thema 2022

(Sturend) ondernemerschap; met lef!

COP26 heeft geresulteerd in afspraken die in eerdere conferenties nog onbespreekbaar waren. Toch ging het volgens velen nog niet ver genoeg en zijn er opportunity’s laten liggen. Met de Europese Green Deal en het Fit for 55-programma ligt de koers voor Europa vast en weten alle lidstaten - en dus ook Nederland - waar het de komende jaren op moet gaan inzetten. En zijn er ook mogelijkheden om nieuwe economische kansen te benutten.

Een ondernemend klimaat met lef is daarbij noodzakelijk, want als we als Nederland Olympisch Kampioen willen worden is het zoals de premier aangaf tijd voor actie, actie, actie! Veranderingen zijn dan ook noodzakelijk binnen een sterk gevestigde lobbykracht. Alle registers moeten open en taboes moeten doorbroken worden om de doelstellingen te behalen als BV Nederland. Welke keuzes – in de grondstofvisie – zorgen voor versnelling in het veranderd energielandschap, waarbij een geïntegreerd duurzaam energiesysteem van de toekomst het uitgangspunt is? Hoe kan het recent aangekondigde klimaat- en transitiefonds (van €35 mrd voor de komende 10 jaar) hierbij ondersteunen?

Door concrete voorbeelden te koppelen aan grote uitdagingen komen we verder. Op het gebied van transportcapaciteit maar ook op de verduurzaming van specifieke sectoren zoals de industrie én de gebouwde omgeving. De noodzakelijke ondernemende geest zorgt uiteindelijk voor versnelling en opschaling, waarbij de menskant van de transitie een belangrijke asset is.

Programma

Tijdens de Strategie Summit Energie & Utilities staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. Kenmerkend voor de Strategie Summits is de specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan. 

Wilt u meer weten over het programma? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Onderzoek & Raad van Advies

Om de strategische thema’s binnen de sector vast te stellen is er een onafhankelijke Raad van Advies samengesteld. Samen met hen wordt bepaald welke strategische thema’s tijdens de bijeenkomst centraal zullen staan. Voorafgaand aan de bijeenkomst gaan we met alle deelnemers 30 minuten telefonisch of face-to-face in gesprek, waarbij we de hoofdthema’s van de Strategie Summit bespreken. De uitkomsten van het onderzoek worden gebundeld in het onderzoeksrapport en dienen tevens als basis voor het inhoudelijke programma van de Strategie Summit. Aan het eind van de Strategie Summit ontvangen alle aanwezigen dit onderzoeksrapport.

De Raad van Advies bestaat uit de volgende personen:

F.H.N. (Frans) van den Heuvel
Non executive director, Renewco Power
Ir. R.P. (Robin) Post van der Burg
Co-founder / directeur, Torrgas

Mvr. A.K. (Alice) Krekt
Programmadirecteur, Deltalinqs Climate Program
Mr. J.P.M. (Jan) van Betten
Founder, Nudge BV

Prof. dr. ir. J.G. (Han) Slootweg
Directeur Asset Management, Enexis

Dhr. drs. R.C.N. (Ron) Wit
Directeur Energietransitie, Eneco

Ir. J.A.F. (Hans) Coenen
Directeur strategie & business development, Gasunie
Drs. M.E. (Marcel) Galjee
Managing director, HyCC      

Dr. B. (Bernard) ter Haar
Voorzitter, Expertteam Energiesysteem 2050

Ir. E. (Esther) Schippers Msc
Sustainable Production Lead Reporting & Efficiency,
HEINEKEN Global Sustainable Production

(Gespreks)Partners

De Strategie Summit Energie & Utilities biedt u als partner een unieke mogelijkheid om op een effectieve manier direct in contact te komen met bestuurders uit de energie & utilities sector. De Strategie Summit vindt plaats op een prachtige locatie in een ongedwongen sfeer. Voor ons bent u als service provider geen sponsor van de Strategie Summit, maar een inhoudelijk partner. Dit houdt in dat u een waardige content- en gesprekspartner bent voor ons als organisatie en voor de aanwezige deelnemers. 

Wilt u effectief in contact komen met circa 70 bestuurders en stakeholders uit de energie & utilities sector?
Neemt u dan contact op met Sander Braam.

Locatie

Tijdens onze Strategie Summits staan kwaliteit en exclusiviteit centraal. Aan onze locatie stellen we dan ook hoge eisen. Landgoed Duin & Kruidberg sluit perfect aan bij de waarden en normen van de Strategie Summits door de hoogstaande kwaliteit en de exclusieve uitstraling. Het historisch erfgoed wordt gecombineerd met de kwaliteitseisen van vandaag.


De klassieke stijlkamers zorgen voor een exclusieve uitstraling tijdens de ronde tafeldiscussies. De moderne congreszalen vormen het toneel voor de diverse plenaire lezingen. Informele contactmomenten worden gecreëerd tijdens de lunch en het diner in de stijlvolle Cremerzaal, vernoemd naar de voormalig heer des huizes.

De beslotenheid van de Strategie Summit en de ambiance van Landgoed Duin & Kruidberg biedt een perfecte setting voor de deelnemers om onderling, in een ongedwongen sfeer, nieuwe inzichten te delen en te netwerken.

Terugblik 2022

De Strategie Summit Energie & Utilities is

  • 53 bestuurders
  • 3 kennispartners
  • 24 uur samen in een intensief programma
  • 6 keynotes
  • 70 1-op-1 gesprekken

Hoe is de Strategie Summit beoordeeld?

  • De bestuurders beoordelen de Strategie Summit gemiddeld met een 8,1.
  • De bestuurders waarderen het inhoudelijke programma met een 7,8.

Quotes

 ‘Ik heb ontzettend veel waardevolle gesprekken kunnen voeren, dankzij de vele mogelijkheden tot interactie die deze summit biedt.’
 Josepha van Kollenburg, directeur, Fieldlab Industrial Electrification

 ‘Deze summit staat elk jaar weer garant voor afwisseling, ontmoeten van - en weerzien met voor mij relevante contacten.’
 Marijke Kellner, manager energiesysteem, Gasunie

 ‘Ik heb tal van leuke, nuttige en leerzame gesprekken gevoerd. Genoten van uitstekende presentaties en discussies in een bijzondere ambiance.’
 Hans Grünfeld, algemeen directeur, VEMW

Contact

 

Sander Braam
M : +31 (0)6 51 43 92 64
sander@54events.nl

 

 

Lisa Leeuwestein
T +31 (0)294 74 50 71
lisa@54events.nl

 

 

 
           

2022 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden