54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Ondernemen doe je samen

Wij faciliteren kennisdeling en zakendoen. CreĆ«ren evenementen waarop vraag en aanbod samensmelten. Waarop u uw bestaande relaties en en connecties treft, maar ook uw toekomstige partners. Wij zetten onze organisatorische skills en netwerk in opdat u optimaal kunt ondernemen. 

Elk jaar organiseren wij in het voorjaar de vakbeurzen Renovatie & Transformatie, MONUMENT en HOUTBOUW en in het najaar Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel. Allemaal in de Brabanthallen in Den Bosch. Samen goed voor bijna 25.000 bezoekende professionals. 

Wij organiseren ook congressen, web- en seminars en summits. Vrijwel altijd staan deze direct of zijdelings in het teken van de energietransitie. Meer in het bijzonder: de verduurzaming van de gebouwde omgeving, mobiliteit en de industrie. Onze impact op dat gebied is qua zakelijk bereik uniek in Nederland.

Onze evenementen worden uitstekend bezocht. Maar niet de hoeveelheid bezoekers, maar hun hoedanigheid doet terzake. Door middel van slimme thematisering en programmering, een afgemeten representatie op podia en beursvloer en gerichte mediacampagnes brengen wij - als geen ander - doelgroepen op de been. 

Deelnemen aan onze events - of op andere wijze gebruikmaken van onze kennis en netwerk - kan op verschillende manieren. En omdat wij inmiddels heel goed weten wat wel en niet werkt, werpt samenwerking vrijwel altijd de juiste vruchten af. Het begint met een belletje of mail. Kijken we daarna samen verder.

2024 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden