54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Ondernemen doe je samen

Wij faciliteren. Creëren evenementen waarop niet alleen vraag en aanbod samenkomen, maar waar ook uw bestaande en toekomstige zakelijke partners zijn. Wij zetten onze organisatorische skills en ons netwerk in voor optimaal rendement en een schonere wereld.

Elk jaar organiseren wij in het voorjaar de vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW. In het najaar zijn dat - tijdens de Nationale Energie Week - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB, Industrial Heat & Power en Zero Emission | Ecomobiel.

We ‘doen’ ook congressen, web- en seminars en summits. Deze events staan vrijwel altijd in het teken van verduurzaming van de gebouwde omgeving, de mobiliteit en/of de industrie. Ons netwerk op dat gebied is qua potentiële impact uniek in Nederland.

Bij onze evenementen is belangrijk niet de hoeveelheid bezoekers, maar hun hoedanigheid. Daarin kunnen wij goed sturen door middel van slimme thematisering en programmering, een afgemeten representatie op de beursvloer en gerichte mediacampagnes.

Meedoen met onze events is maatwerk en kan dus op vele manieren. Omdat wij goed weten wat wel en niet werkt, werpt onze inzet vrijwel altijd de door onze klanten/opdrachtgevers gewenste vruchten af. Het begint met een belletje of een e-mail. Kijken we samen verder!

2021 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden