54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Onze werkwijze

Het team van 54events houdt ervan om snel te schakelen en zet zich in voor het opbouwen van duurzame contacten en relaties. Met onze klanten bereiken we dit door ons in te zetten voor optimaal rendement uit hun investering. Wij creëren zichtbaarheid voor onze klanten ruim voordat de beurs begint en lang nadat deze is afgelopen. We investeren in goede inhoudelijke programma’s om gericht de juiste doelgroepen naar onze beurzen te krijgen. Onze concepten zijn zo ingericht dat niet kwantiteit maar kwaliteit van het bezoek centraal staan.

Verder maken wij het onze klanten zo makkelijk mogelijk. Vrijwel alles rondom uw deelname kunt u makkelijk online regelen en lukt het niet dan staan wij voor u klaar.

Wilt u toch liever ‘live’ geholpen worden dan bent u voorafgaand aan de beurs welkom op één van onze kick-off bijeenkomsten. Hier komen een groot aantal deelnemers bij elkaar om te netwerken maar met name om hun deelname zo optimaal mogelijk voor te bereiden. Wij zijn namelijk van mening dat je door eerst te zaaien, straks kunt oogsten!

Tijdens deze bijeenkomsten faciliteren we de samenkomst van deelnemers en leveranciers op een passende locatie en bespreken we onder andere:

  • Wat is er allemaal te zien en beleven op het evenement?
  • Welke tools zijn er beschikbaar met betrekking tot de publiciteit?
  • Welke zaken moet u voorbereiden voor een optimale deelname?
  • Hoe genereert u goede leads?

2019 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden