54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Vacatures

Spreekt het je aan om in een dynamische omgeving met een hecht  team te werken? Ben je pro-actief, gefocust en klantgericht? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie en vertel waarom jij ons gaat helpen groeien. Overtuig ons; groeien wij dan groei jij met ons mee!

Openstaande vacatures

Stage: Assistent Projectmanager

Stage: Assistent Projectmanager (fulltime)

Onder de slogan ‘Accelerating energy transition’ dragen onze activiteiten bij aan groene groei in Nederland. Wil jij ook meebouwen aan ons fantastische bedrijf en daarmee aan de toekomst van Nederland? Jij bent enthousiast, gedreven, nieuwsgierig en wilt ons 6-koppige team komt versterken.

Jouw uitdaging
Tijdens de stage werk je samen in een team aan de organisatie van vakbeurzen, congressen en inhoudelijke programma's. Je maakt hierbij kennis met onder andere marketing- en communicatiewerkzaamheden, maar ondersteunt voornamelijk de Projectmanager en de Projectcoördinator met operationele en facilitaire taken. Hierbij kun je denken aan de volledige organisatie van inhoudelijke programma’s, de coördinatie van diverse standbouwconcepten (zoals theaters, paviljoenen en (beursvloer-) aankleding), het coördineren van de online platformen, het organiseren van activiteiten (bv. borrels, award uitreikingen, e.d.). Uiteraard geef je de helpende hand bij algemene ondersteuning aan het project- en salesteam.

Profiel
Je bent een HBO-student met als studierichting Vrijetijdsmanagement, Hospitality Management, Facility Management, Bedrijfskunde of vergelijkbare opleidingen. Daarnaast ben je enthousiast, proactief, gedreven, een echte aanpakker, zelfstandig, flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit), nauwkeurig, in staat om met deadlines te werken en een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, een goed organisatorisch vermogen en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Heb je los van al deze ambities ook sales affiniteit? Dan help je mee aan de realisatie van de commerciële doelstellingen (werving exposanten, adverteerders, sponsors en online activiteiten). Vanaf de commerciële fase tot en met de realisatie maak je de ‘wording’ van meerdere projecten mee. Zo maak je kennis met de verschillende facetten die komen kijken bij de organisatie van een vakbeurs.

Periode
Een fulltime meeloopstage vanaf september 2019 voor een periode van minimaal 5 maanden.

Geïnteresseerd?
Je motivatie en CV ontvangen wij graag via beurs@54events.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lisa Leeuwestein via 0294 - 74 50 70.

Open sollicitatie

Denk jij in ons team te passen, stuur dan een open sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen.

 

2019 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden