54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Wie zijn wij?

Fedde van der Woude
Directeur       

Binnen 54events ben ik de man van de concepten met een vrijwel onuitputtelijk stroom van soms goede en soms slechte ideeën. Voor mijn start als ondernemer heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in het beurzen- en media-vak bij Jaarbeurs en VNU Exhibitions in binnen en buitenland. 

Dol op (h)eerlijk eten sta ik graag in de keuken of steun ik de (lokale) horeca. Verder heb ik een zwak voor vrijwel alles waar vakmanschap en passie vanaf spat.

Ik woon hartje Utrecht en je komt me regelmatig tegen als ik dat heerlijke eten eraf aan het rennen ben met een paar rondjes singel.

Wendy van de Geijn
Directeur       

Het organiseren van evenementen waar vraag en aanbod elkaar vinden past mij goed! Het neerzetten van een beurs is een onderneming op zichzelf, waar alles op het juiste moment moet samenkomen. De juiste match vinden, en voeten in de klei blijft telkens weer een mooie uitdaging. Ik heb 13 jaar mogen pionieren bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs, met name als Project Manager van vakbeurzen zoals de NOT en Infosecurity.nl/Storage Expo in Nederland en België, en van grote consumentenbeurzen zoals de Vakantiebeurs en van high level bijeenkomsten zoals de Strategie Summits. Toen vond ik het tijd voor de volgende stap. Samen met Fedde van der Woude organiseer ik nu zelf als ondernemer diverse titels met als rode draad ‘Energie Transitie’. Dit doen we vol enthousiasme met een super team.

Ook privé houd ik van gezelligheid en het ondernemen van leuke dingen, vooral met familie en vrienden. Mijn thuisfront bestaat uit mijn vriend en 2 kinderen Lieke en Daan. Maar ik vermaak mij ook graag met mijn vrienden om me heen. Hoe meer hoe beter! Zowel in mijn thuisbasis Haarlem, een fantastische stad, als elders.

Rein Bosma
Senior Sales- en accountmanager        

Bij toeval ben ik het beurzenvak ingerold en daarna nooit meer wat anders geambieerd. De dynamiek van het neerzetten van dergelijke projecten is iets ontzettend leuks en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan laat het je ook niet meer los. Gestart bij VNU Exhibitions, vervolgens bij Jaarbeurs en nu bij 54events heb ik inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het samen met de bedrijven kijken naar de match tussen wat zij willen en wat wij kunnen aanbieden.

Sinds enkele jaren woonachtig in De Meern samen met mijn vriendin en dochter. Sinds september 2015 is daar nog een zoon bijgekomen.

Lisa Leeuwestein
Projectcoördinator      

Tijdens mijn stage bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs zei het team tegen mij: ‘Ben je eenmaal besmet met het beursvirus, dan kom je er niet meer vanaf’. En het klopt! Na mijn afstudeerstage bij 54events ben ik direct aan de slag gegaan als projectcoördinator. Binnen het team ben ik de spin in het web en creëer ik het overzicht tussen de verschillende afdelingen, leveranciers en klanten. Toewerken naar dat éne moment waarop de intensieve voorbereiding tot uiting komt in het evenement, dat is wat ik het leukst vindt aan dit vak!

Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Dordrecht, op een mooi plekje dichtbij de binnenstad en aan het water! Ik ben dol op heerlijk (Italiaans) eten en ga graag op reis om verschillende en vooral mooie plekken op de wereld te zien.

Diederik Jansen
Marketing & Communicatie Manager      

Van het aangaan van mediapartnerships tot het beheren van de social media kanalen en van het schrijven van nieuwsbrieven tot het maken (en uitvoeren) van communicatieplannen: bij 54events doe ik aan ‘accelerating energy transition’ vanuit marketing- en communicatieperspectief.

Ervaring op dit gebied deed ik op in diverse functies bij onder meer sportzender Eurosport, zendernetwerk Discovery Networks Benelux en Superlative Adventure Club, organisator van avonturenrally’s. Daarnaast werkte ik jarenlang freelance, als copywriter en communicatieadviseur.

Naast mijn werk, ben ik vader van Roemer en Isole en de vriend van mijn vriendin Marrij, manage ik rockband Sweet Hannah, ben ik fractielid van de Culemborgse PvdA en doe ik semi-fanatiek aan crossfit. Daarnaast houd ik van koken, klussen en tuinieren. En van bourgondische gezelligheid!

Sander Braam
Business development manager      

Na mijn studie Commerciële Sport Economie aan de Johan Cruyff University (HvA) ben ik de congres- en beurzenwereld ingerold. Sinds die tijd vind ik het een sport om de meest ultieme vorm van ontmoeting te organiseren en faciliteren.

Mijn ruim 11 jaar ervaring in congressen en beurzen heb ik opgedaan bij VNU Exhibitions Europe en later (na samenvoeging van de bedrijven) bij Jaarbeurs. Na het organiseren van ruim 40 Strategie Summits voor topbestuurders uit diverse sectoren, ben ik (mede)verantwoordelijk geweest voor het zorgportfolio van Jaarbeurs.  Dat bestond uit markt leidende congressen en beurzen, waar ik als brandmanager invulling aan gaf. Naast business development waren het verbinden van mensen en netwerken belangrijke taken. Als business development manager bij 54events ga ik aan de slag met nieuwe initiatieven rondom ‘accelerating energy transition’.

Samen met mijn vrouw, dochter en zoon woon ik in Zevenaar. Naast de vele leuke activiteiten die wij als gezin ondernemen, zwem ik graag en ben ik ook voorzitter van de OC bij de locatie van KDV en BSO Humanitas.

Almar Walstra
Sales- en accountmanager      

Bij 54events mag ik mijn (sales) ervaring, opgedaan in diverse branches de afgelopen 30 jaar, gebruiken om met passie en interesse, bestaande en nieuwe relaties, te helpen vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Heel fijn vind ik ook het centrale thema ‘Energie Transitie’ , toekomst gericht en met veel mooie aspecten. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief onderweg op het water in Friesland of in de bergen in Tirol. Samen met mijn vriendin woon ik op de Utrechtse Heuvelrug, vaak in gezelschap van een of meer van onze gezamenlijke zes volwassen kinderen. 

Vince Smits
Projectmanager Studio54       

Na 4 jaar International Event Management gestudeerd te hebben aan de Breda University of Applied Sciences en na zowel een leuke meewerkstage als ook afstudeerstage, ben ik na mijn studie aan de slag gegaan bij 54events. Sinds ik mijn afstudeeronderzoek heb gericht op beursbehoeften en welke rol (hybride) alternatieven hierin kunnen betekenen. Ik ben daarom blij om mezelf bij het team samen te voegen om bij de beurzen te assisteren en daarnaast nieuwe initiatieven te ontwikkelen. 

Daarnaast ben ik 21 jaar oud en woon ik in Berlicum, een dorp in de buurt van ’s-Hertogenbosch. Naast de werkzaamheden bij 54events ben ik actief als DJ en verzorg ik licht, geluid en AV voor verschillende evenement organisatoren/bedrijven maar ook particulier. Naast alle activiteiten houd ik ook zeker van ontspannen door bijvoorbeeld naar een festival te gaan of een drankje te doen in gezelschap van vrienden en/of familie.

Marisa Richter
Business development manager      

Van origine Duits, maar helemaal thuis in Nederland, landde ik via een omweg in beurzenland. Als programmamanager voor Materia realiseerde ik thematische B2B events als 3D Printing en Groene Gevels, waarna ik voor VNU Exhibitions Asia enkele jaren in Shanghai werkte als sales & marketing directeur voor DOMOTEX Asia/Chinafloor en R+T Asia. Terug in Nederland, werkte ik voor RAI Amsterdam en als sales & projectmanager van de BouwBeurs en GEVEL bij Koninklijke Jaarbeurs.

Tijdens mijn studie (Design) kwam ik in aanraking  met uiteenlopende ambachten en materialen en werd mijn interesse voor innovaties en marktontwikkelingen gewekt - vooral op het gebied van bouwen. Omdat ik steeds aan die voorliefde trouw bleef, liggen mijn skills en ervaring op met name dat gebied. Als business development manager van 54events wissel ik dan ook graag mijn professionele én persoonlijke passie voor de bestaande gebouwde omgeving met u uit!

2024 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden