54 Events BV

Angstelkade 1
3631 NA Nieuwersluis

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Wie zijn wij?

Fedde van der Woude
Directeur       

Binnen 54events ben ik de man van de concepten met een vrijwel onuitputtelijk stroom van soms goede en soms slechte ideeën. Voor mijn start als ondernemer heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in het beurzen- en media-vak bij Jaarbeurs en VNU Exhibitions in binnen en buitenland. 

Dol op (h)eerlijk eten sta ik graag in de keuken of steun ik de (lokale) horeca. Verder heb ik een zwak voor vrijwel alles waar vakmanschap en passie vanaf spat.

Ik woon hartje Utrecht en je komt me regelmatig tegen als ik dat heerlijke eten eraf aan het rennen ben met een paar rondjes singel.

Wendy van de Geijn
Directeur       

Het organiseren van evenementen waar vraag en aanbod elkaar vinden past mij goed! Het neerzetten van een beurs is een onderneming op zichzelf, waar alles op het juiste moment moet samenkomen. De juiste match vinden, en voeten in de klei blijft telkens weer een mooie uitdaging. Ik heb 13 jaar mogen pionieren bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs, met name als Project Manager van vakbeurzen zoals de NOT en Infosecurity.nl/Storage Expo in Nederland en België, en van grote consumentenbeurzen zoals de Vakantiebeurs en van high level bijeenkomsten zoals de Strategie Summits. Toen vond ik het tijd voor de volgende stap. Samen met Fedde van der Woude organiseer ik nu zelf als ondernemer diverse titels met als rode draad ‘Energie Transitie’. Dit doen we vol enthousiasme met een super team.

Ook privé houd ik van gezelligheid en het ondernemen van leuke dingen, vooral met familie en vrienden. Mijn thuisfront bestaat uit mijn vriend en 2 kinderen Lieke en Daan. Maar ik vermaak mij ook graag met mijn vrienden om me heen. Hoe meer hoe beter! Zowel in mijn thuisbasis Haarlem, een fantastische stad, als elders.

Rein Bosma
Senior Sales- en accountmanager        

Bij toeval ben ik het beurzenvak ingerold en daarna nooit meer wat anders geambieerd. De dynamiek van het neerzetten van dergelijke projecten is iets ontzettend leuks en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan laat het je ook niet meer los. Gestart bij VNU Exhibitions, vervolgens bij Jaarbeurs en nu bij 54events heb ik inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het samen met de bedrijven kijken naar de match tussen wat zij willen en wat wij kunnen aanbieden.

Sinds enkele jaren woonachtig in De Meern samen met mijn vriendin en dochter. Sinds september 2015 is daar nog een zoon bijgekomen.

Jeanneke Bolscher
Senior Sales- en accountmanager        

Jaren geleden heb ik vanuit een marketingfunctie het beurzenvak gekozen. Sindsdien heb ik de organisatie en verkoop van diverse nationale en internationale vakbeurzen mogen doen, variërend van food tot farma en van verkeerstechnologie tot maintenance. Ik heb onder andere beurzen georganiseerd voor RAI Amsterdam en United Business Media, daarnaast op freelance basis voor Rotterdam Ahoy, de International Water Association en Gielissen. 

Ik krijg enorm veel energie van het beursvak. Het contact met deelnemers dat in aanloop naar het evenement steeds frequenter wordt, de intensieve samenwerking met mijn team, de opbouw van de stands en dan ineens dat moment waarop de beursvloer volstroomt, fantastisch! Mijn belangrijkste doel is dat onze evenementen, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat, voor zowel bezoekers als exposanten een groot zakelijk succes wordt.

In mijn vrije tijd loop ik het liefst met mijn hond trails in onze prachtige bossen. Samen met mijn vriend, zoon en dochter woon ik in Vleuten en zijn we regelmatig op het voetbal- en hockeyveld te vinden, om onze kinderen aan te moedigen. Ik ben dol op lekker eten en sta zelf regelmatig in de keuken om weer iets nieuws uit te proberen op culinair gebied.

Brian Weller
Sales- en accountmanager        

Ik ben een energieke enthousiasteling die al wat jaren als accountmanager en consultant werkzaam is. 19 april 2017 ben ik bij 54events als Sales en accountmanager aan de slag gegaan, het voelt als een warme familie waar ik mij al snel thuis voel. Het organiseren van vakbeurzen is een mooie uitdaging voor mij en bij 54events kan dat samen met een leuk team. Je werkt in een ontspannen omgeving, waar hard wordt gewerkt aan een gezamenlijk doel met de nodige dosis humor. Dat maakt het voor mij, als geboren Amsterdammer en creatieveling, erg leuk.

Ik houd enorm van kunst en (blues) muziek, ik speel gitaar, piano, ik zing en schilder in mijn vrije tijd. Een echte family man, want ik ben dol op mijn vrouw, mijn twee zoons en mijn kleinkinderen.

Natasja Terpstra
Sales- en accountmanager      

Na mijn stage succesvol afgerond te hebben als projectcoördinator bij 54events, ben ik nu binnen het bedrijf gestart als sales en accountmanager. In een leuk en dynamisch team, ga ik elke dag weer enthousiast aan de slag om vraag en aanbod met elkaar te matchen. Door deze “carrièreswitch”, leer ik een velerlei aspecten kennen binnen het bedrijf. Ik heb het ontzettend goed naar mijn zin bij 54events!

Ik woon samen met mijn vriend in Vinkeveen, bij de Vinkeveense Plassen, waar ik in de zomer maar al te graag te vinden ben. Ook hou ik van heerlijk eten en dan vooral van de buitenlandse keuken. Sporten ben ik ook gek van, dus kom ik regelmatig in de sportschool en sta ik vaak op de tennisbaan.

Lisa Leeuwestein
Projectcoördinator      

Tijdens mijn stage bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs zei het team tegen mij: ‘Ben je eenmaal besmet met het beursvirus, dan kom je er niet meer vanaf’. En het klopt! Na mijn afstudeerstage bij 54events ben ik direct aan de slag gegaan als projectcoördinator. Binnen het team ben ik de spin in het web en creëer ik het overzicht tussen de verschillende afdelingen, leveranciers en klanten. Toewerken naar dat éne moment waarop de intensieve voorbereiding tot uiting komt in het evenement, dat is wat ik het leukst vindt aan dit vak!

Samen met mijn vriend woon ik in Dordrecht, op een mooi plekje dichtbij de binnenstad en aan het water! Ik ben dol op heerlijk (Italiaans) eten en ga graag op reis om verschillende en vooral mooie plekken op de wereld te zien.

Diederik Jansen
Marketing & Communicatie Manager      

Van het aangaan van mediapartnerships tot het beheren van de social media kanalen en van het schrijven van nieuwsbrieven tot het maken (en uitvoeren) van communicatieplannen: bij 54events doe ik aan ‘accelerating energy transition’ vanuit marketing- en communicatieperspectief.

Ervaring op dit gebied deed ik op in diverse functies bij onder meer sportzender Eurosport, zendernetwerk Discovery Networks Benelux en Superlative Adventure Club, organisator van avonturenrally’s. Daarnaast werkte ik jarenlang freelance, als copywriter en communicatieadviseur.

Naast mijn werk, ben ik vader van Roemer en Isole en de vriend van mijn vriendin Marrij, manage ik rockband Sweet Hannah, ben ik fractielid van de Culemborgse PvdA en doe ik semi-fanatiek aan crossfit. Daarnaast houd ik van koken, klussen en tuinieren. En van bourgondische gezelligheid!

Annastassia van Amerongen
Assistent projectmanager      

Van februari tot en met juli versterk ik het team van 54events als stagiair assistent projectmanager. Hierbij zal ik mij vooral bezig houden met het ondersteunen van de projectmanager en projectcoördinator via operationele en facilitaire zaken. Daarnaast zal ik een onderzoek gaan uitvoeren wat uiteindelijk zal resulteren in een advies tot verbetering voor 54events. Ik hoop tijdens deze periode veel te leren en wil graag mijn energie putten uit goede samenwerking met het team.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellig met vrienden op stap te gaan, te koken en heb ik een passie voor bakken. Samen met mijn vriend woon ik sinds juni 2017 samen in de binnenstad van Utrecht. De warmte, gezelligheid en drukte van Utrecht is wat mij enorm aantrekt aan deze stad.

2018 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden