54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Wie zijn wij?

Fedde van der Woude
Directeur       

Binnen 54events ben ik de man van de concepten met een vrijwel onuitputtelijk stroom van soms goede en soms slechte ideeën. Voor mijn start als ondernemer heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in het beurzen- en media-vak bij Jaarbeurs en VNU Exhibitions in binnen en buitenland. 

Dol op (h)eerlijk eten sta ik graag in de keuken of steun ik de (lokale) horeca. Verder heb ik een zwak voor vrijwel alles waar vakmanschap en passie vanaf spat.

Ik woon hartje Utrecht en je komt me regelmatig tegen als ik dat heerlijke eten eraf aan het rennen ben met een paar rondjes singel.

Wendy van de Geijn
Directeur       

Het organiseren van evenementen waar vraag en aanbod elkaar vinden past mij goed! Het neerzetten van een beurs is een onderneming op zichzelf, waar alles op het juiste moment moet samenkomen. De juiste match vinden, en voeten in de klei blijft telkens weer een mooie uitdaging. Ik heb 13 jaar mogen pionieren bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs, met name als Project Manager van vakbeurzen zoals de NOT en Infosecurity.nl/Storage Expo in Nederland en België, en van grote consumentenbeurzen zoals de Vakantiebeurs en van high level bijeenkomsten zoals de Strategie Summits. Toen vond ik het tijd voor de volgende stap. Samen met Fedde van der Woude organiseer ik nu zelf als ondernemer diverse titels met als rode draad ‘Energie Transitie’. Dit doen we vol enthousiasme met een super team.

Ook privé houd ik van gezelligheid en het ondernemen van leuke dingen, vooral met familie en vrienden. Mijn thuisfront bestaat uit mijn vriend en 2 kinderen Lieke en Daan. Maar ik vermaak mij ook graag met mijn vrienden om me heen. Hoe meer hoe beter! Zowel in mijn thuisbasis Haarlem, een fantastische stad, als elders.

Rein Bosma
Senior Sales- en accountmanager        

Bij toeval ben ik het beurzenvak ingerold en daarna nooit meer wat anders geambieerd. De dynamiek van het neerzetten van dergelijke projecten is iets ontzettend leuks en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan laat het je ook niet meer los. Gestart bij VNU Exhibitions, vervolgens bij Jaarbeurs en nu bij 54events heb ik inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het samen met de bedrijven kijken naar de match tussen wat zij willen en wat wij kunnen aanbieden.

Sinds enkele jaren woonachtig in De Meern samen met mijn vriendin en dochter. Sinds september 2015 is daar nog een zoon bijgekomen.

Jeanneke Bolscher
Senior Sales- en accountmanager        

Jaren geleden heb ik vanuit een marketingfunctie het beurzenvak gekozen. Sindsdien heb ik de organisatie en verkoop van diverse nationale en internationale vakbeurzen mogen doen, variërend van food tot farma en van verkeerstechnologie tot maintenance. Ik heb onder andere beurzen georganiseerd voor RAI Amsterdam en United Business Media, daarnaast op freelance basis voor Rotterdam Ahoy, de International Water Association en Gielissen. 

Ik krijg enorm veel energie van het beursvak. Het contact met deelnemers dat in aanloop naar het evenement steeds frequenter wordt, de intensieve samenwerking met mijn team, de opbouw van de stands en dan ineens dat moment waarop de beursvloer volstroomt, fantastisch! Mijn belangrijkste doel is dat onze evenementen, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat, voor zowel bezoekers als exposanten een groot zakelijk succes wordt.

In mijn vrije tijd loop ik het liefst met mijn hond trails in onze prachtige bossen. Samen met mijn vriend, zoon en dochter woon ik in Vleuten en zijn we regelmatig op het voetbal- en hockeyveld te vinden, om onze kinderen aan te moedigen. Ik ben dol op lekker eten en sta zelf regelmatig in de keuken om weer iets nieuws uit te proberen op culinair gebied.

Lisa Leeuwestein
Projectcoördinator      

Tijdens mijn stage bij VNU Exhibitions / Jaarbeurs zei het team tegen mij: ‘Ben je eenmaal besmet met het beursvirus, dan kom je er niet meer vanaf’. En het klopt! Na mijn afstudeerstage bij 54events ben ik direct aan de slag gegaan als projectcoördinator. Binnen het team ben ik de spin in het web en creëer ik het overzicht tussen de verschillende afdelingen, leveranciers en klanten. Toewerken naar dat éne moment waarop de intensieve voorbereiding tot uiting komt in het evenement, dat is wat ik het leukst vindt aan dit vak!

Samen met mijn vriend woon ik in Dordrecht, op een mooi plekje dichtbij de binnenstad en aan het water! Ik ben dol op heerlijk (Italiaans) eten en ga graag op reis om verschillende en vooral mooie plekken op de wereld te zien.

Diederik Jansen
Marketing & Communicatie Manager      

Van het aangaan van mediapartnerships tot het beheren van de social media kanalen en van het schrijven van nieuwsbrieven tot het maken (en uitvoeren) van communicatieplannen: bij 54events doe ik aan ‘accelerating energy transition’ vanuit marketing- en communicatieperspectief.

Ervaring op dit gebied deed ik op in diverse functies bij onder meer sportzender Eurosport, zendernetwerk Discovery Networks Benelux en Superlative Adventure Club, organisator van avonturenrally’s. Daarnaast werkte ik jarenlang freelance, als copywriter en communicatieadviseur.

Naast mijn werk, ben ik vader van Roemer en Isole en de vriend van mijn vriendin Marrij, manage ik rockband Sweet Hannah, ben ik fractielid van de Culemborgse PvdA en doe ik semi-fanatiek aan crossfit. Daarnaast houd ik van koken, klussen en tuinieren. En van bourgondische gezelligheid!

Sander Braam
Business development manager      

Na mijn studie Commerciële Sport Economie aan de Johan Cruyff University (HvA) ben ik de congres- en beurzenwereld ingerold. Sinds die tijd vind ik het een sport om de meest ultieme vorm van ontmoeting te organiseren en faciliteren.

Mijn ruim 11 jaar ervaring in congressen en beurzen heb ik opgedaan bij VNU Exhibitions Europe en later (na samenvoeging van de bedrijven) bij Jaarbeurs. Na het organiseren van ruim 40 Strategie Summits voor topbestuurders uit diverse sectoren, ben ik (mede)verantwoordelijk geweest voor het zorgportfolio van Jaarbeurs.  Dat bestond uit markt leidende congressen en beurzen, waar ik als brandmanager invulling aan gaf. Naast business development waren het verbinden van mensen en netwerken belangrijke taken. Als business development manager bij 54events ga ik aan de slag met nieuwe initiatieven rondom ‘accelerating energy transition’.

Samen met mijn vrouw, dochter en zoon woon ik in Zevenaar. Naast de vele leuke activiteiten die wij als gezin ondernemen, zwem ik graag en ben ik ook voorzitter van de OC bij de locatie van KDV en BSO Humanitas.

Sarah el Ghoulbzouri
Assistent projectmanager      

Een evenement organiseren en tot leven laten komen, dat is hetgeen wat mij voldoening geeft. Na verschillende opleidingen te hebben gedaan aan de universiteit, ben ik toch tot de conclusie gekomen dat je moet doen waar je je passie in vindt. In de evenementenwereld, daar zie ik mijn uitdaging in, het werken bij 54 events past mij dan ook goed.

Ik geloof dat vrouwen elkaar kunnen empoweren en daarom werk ik als vrijwilligster bij de organisatie Samen Sterk Vrouwen West. Diverse vrouwen betrekken in de maatschappij en hun stimuleren om zich te ontwikkelen.

Met plezier heb ik in het verleden gewerkt in de horeca. Naast gezelligheid op de werkvloer, hou ik ook van gezelligheid in mijn vrije tijd. Hier en daar een familiebezoekje, een drankje doen met vriendinnen, af en toe voor hun koken, dat vind ik belangrijk.

2019 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden