54 Events BV

Amerlandseweg 3
3621 ZC Breukelen

Tel: 0294 - 74 50 70
Email: beurs@54events.nl

Vrienden van Nudge

54events heeft zich in december 2016 aangesloten bij de vrienden van Nudge. Daarmee zijn wij onderdeel geworden van een groep organisaties die samen werken aan een positieve verandering in de maatschappij. 

Wat is Nudge?
Nudge is een online community van individuele leden (nudgers) en zakelijke leden (de vrienden van Nudge). Nudge verbindt mensen en organisaties om duurzame initiatieven van onderaf te realiseren. Het gaat om concrete en kleinschalige projecten zoals warmte uit je compost halen of een douchemeter plaatsen. Er zijn nu zo’n 55.340 nudgers die zich in hun vrije tijd bezig houden met duurzame initiatieven.

Nudge is een bedrijf met een missie: Nudge wil blijvende gedragsveranderingen realiseren bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid. Dat doen ze door hen te betrekken bij projecten en campagnes die op prikkelende wijze ander gedrag stimuleren. Niet alleen bedenken ze die projecten; ze voeren ze ook uit. Nudge gelooft dat elke duurzame verandering telt en dat veel kleine duwtjes uiteindelijk tot grote sprongen voorwaarts leiden.

Wil je meer informatie over Nudge? Bekijk dan de website www.nudge.nl.

2021 Copyright 54Events BV | Alle rechten voorbehouden